Tutustu

Blogin takana häärin minä, 24-vuotias kuopiolaistunut vantaalainen, joka vannoo ettei koskaan palaa enää pääkaupunkiseudulle. Ystävät kuvailevat estottomaksi, kovaääniseksi ja hauskaksi. Vastapainoksi hulluttelulle, herkistyn maailman pahuudesta ja koiranpennuista. 
Päätoimenani on opiskelu Kuopion lääkiksessä kolmatta vuotta. Haaveilen yrittäjyydestä sekä töistä kriisialueella tai kehittyvässä maassa. 
Asumme puolisoni kanssa Kuopion keskustassa vanhassa pikkukaupassa, jonka sisustaminen mieleiseksi on ikuisuusprojekti. Meidän perheessä vallitsee tasa-arvo, sillä Tommi osaa sekä imuroida että vaihtaa polkupyörään renkaat. 
Vaikka ruuhkavuodet eivät ole vielä ovella, päivät kuluvat hurjaa vauhtia. Tällä hetkellä harrastan ratsastusta, akrobatiaa ja crossfitiä. Reissaan kavereiden ja Tommin kanssa silloin kun budjetti ja koulu antaa myöten. Seuraavat matkakohteet ovat Viron Pärnu suvun kanssa ja Kauko-Itä joulukuussa. Yhä enemmän haluan nykyisin kiinnittää matkailussa huomiota eettisyyteen ja ekologisuuteen, joista onkin tulossa kantava teema myös täällä blogin puolella.
Inspiroidun suomalaisesta ja skandinaavisesta suunnittelusta niin vaatteiden kuin sisustuksen saralla, mutta raha ei tahdo riittää. Teen toivelistoja, joita pääsen toivottavasti parin vuoden päästä toteuttamaan. 
Rakastan luontoa, eläimiä ja kauniita valokuvia, joiden ottamisessa joskus onnistun. Näitä parhaita otoksia sitten nähtävillä täällä blogin puolella. Kuvaan iPhone 6s:llä ja Olympus OM-D E-M10:llä. 
Blogi lähti liikkeelle ensisijaisesti lääkisblogina, mutta halu lähteä kehittämään tätä hiukan yleisempään suuntaan on ajanut blogin ehkäpä lifestyle-kentälle. Kiva, kun vierailit blogissani! Jätä kommentti tai palautetta spostiini: kotirantanni@gmail.com 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti